Bratislava s novým trénerom, ale bez najproduktívnejšieho hráča, ktorý posilnil Topoľčany

Hokejistov prvoligového HC Osmos Bratislava povedie v ďalšom priebehu sezóny nový tréner Róbert Pukalovič. Na lavičke tak nahradí doterajšieho kouča Imricha Antala. V hlavnom meste už ale nebude pokračovať najproduktívnejší hráč Martin Kalináč, ktorý sa dohodol na spolupráci s konkurenčnými Topoľčanmi. Informácie potvrdil spolumajiteľ bratislavského klubu Andrej Roman a manažér Topoľčian Ervín Mik.

Momentálne šiesty tím tabuľky pristúpil už k druhej zmene na trénerskom poste, ešte pred začiatkom sezóny sa s mužstvom totiž pripravoval Rudolf Verčík. Pukalovič v minulosti trénoval aj extraligové celky Nitry či Martina, v pozícii hlavného trénera pôsobil aj vo Fínsku a ako asistent viedol aj vtedy extraligový Slovan Bratislava či Lev Poprad v KHL. 

V hlavnom meste už ale nepokračuje Martin Kalináč. Šikovný center stihol v 12 zápasoch streliť 3 góly a na ďalších 14 asistoval. Dvadsaťšesťročný útočník bude ďalej pôsobilť v 1. lige, upísal sa totiž Topoľčanom, kde odohral už sezónu 2016/17. Andrej Roman ale avizoval, že bratislavský klub pracuje na posilnení a v najbližších dňoch by mohol potvrdiť príchod niekoľkých nových hráčov.