Dubnica zdolala strelecky bezzubú dvadsiatku a poskočila na 3. miesto

Hokejisti Dubnice nad Váhom zvládli volžený zápas s reprezentáciou do 20 rokov a v tabuľke sa posunuli už na tretie miesto. Víťazstvo nad juniorskými reprezentantmi sa však nerodilo ľahko a mladíci aj vďaka brankárovi Ovečkovi dokázali dve tretiny favoritovi slušne vzdorovať. V útoku sa však nevedeli presadiť a Dubničania v tretej tretine troma gólmi definitívne rozhodli o svojom víťazstve.

 

MHK Dubncia nad Váhom - HK Orange 20 4:0 (1:0, 0:0, 3:0)

Góly: 15. Kristín, 49. Kokavec (Rehák, Lantoš), 56. Kútny (Kanaet), 58. Kanaet (Jakubík). Strely: 41:33. Vylúčenia: 5:7 na 2 min. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Vido – Frimmel, J. Konc ml. Diváci: 421.

Dubnica nad Váhom: Gibl – Vladimirov, Jarábek, Serkin, De. Rehám, Hlaváček, Hohl, Medek, Kozačuk – Macek, Lantoš, Kristín – Trenčan, Ďuriš, Kokavec – Kanaet, Jakubík, Kútny – Vakhrameev, Medek.

HK Orange 20: Ovečka – Nahálka, Švec, Golian, Boldižár, Lavička, Brincko, Romaňák – Köver, Kollár, Greitl– Fafrák, Urbánek, Slávik– Lunter, Čenka, Havrilla– Juščák, R. Svitana, Džugan.

Súhrn zaslal klub MHK Dubnica nad Váhom
Dubnica začala dnes s ambicióznym tímom HK ORANGE vo vysokom tempe, kde bolo aj plno súbojov. V 15.minúte sa presadil na úvod Kristín a do prestávky sa išlo za stavu 1:0. V druhej tretine sa pokračovalo vo vysokom tempe, ale už sa hralo disciplinovane a gól nepadol. V poslednej tretine v 49. minúte sa presadil gólom Kokavec. Následne 5 minút pred koncom vo vlastnom oslabení zvýšil gólom na 3:0 Kútny. Dve minúty pred koncom zavŕšil gólom Kanaet víťazstvo domácich 4:0. Samozrejme treba vyzdvihnúť výkon famózneho Daniela Gibla, ktorý vychytal ďalšiu nulu a nejednu nebezpečnú šancu mladíkov. Skúsené mužstvo MHK Dubnice trpezlivosťou dotiahla ťažký zápas do víťazneho konca.