Zápas hviezd 2019 v Michalovciach

Najväčšie osobnosti St. Nicolaus 1. Hokejovej ligy sa stretnú 19. januára v Michalovciach na štvrtom prvoligovom zápase hviezd, ktorý sa bude niesť v retro štýle „Majster ligy“ v dresoch VTJ Michalovce vyzve na súboj „Hviezdy ligy“ a „Nádeje do 23 rokov“. Tri celky si medzi sebou zmerajú sily vo formáte 4 na 4 v pätnásťminútových zápasoch pretkanými atraktívnymi súťažami zručností. Na Zemplíne sa predstavia aj osobnosti ako Jozef Kováčik, Ján Tabaček, Michal Kokavec, Marek Kolba a ďalší.

Najväčšou novinkou bude divácka fanzóna s umelým ihriskom, ktorá otvorí svoje brány už v piatok o 17:00 pred OC Zemplín. Fanúšikovia si budú môcť zmerať hokejové zručnosti s Rišom Šechným a vyhrať atraktívne ceny. V sobotu je vo fanzóne od 14:00 naplánovaný aj hokejový súboj kapitánov Jána Tabačeka, Kroniho Musliu a Mareka Kolbu, po ktorom bude nasledovať autogramiáda všetkých hokejistov v interiéri OC Zemplín.

Počas celej akcie bude fanúšikov baviť moderátor Európy 2 Dennis Bartalský. Samotná exhibícia so začiatkom o 17:00 bude rozdelená na tri zápasy, do ktorých postaví každý tím 12 hráčov a jedného brankára. Prestávky vyplnia tradičné súťaže zručností, v ktorých si hokejisti zmerajú sily v rýchlosti či presnosti streľby. Na svoje si prídu aj fanúšikovia v súťažiach o hokejové fan-predmety a ďalšie ceny.

Otváracie formácie všetkých mužstiev určili diváci v hlasovaní na stránke www.stnliga.sk. Do výberu Hviezd si vybrali štyroch útočníkov – Františka Poliačeka, Sergeja Babynetsa, Ondreja Vala a Mareka Nagya. Vo výbere Nádejí je zástupca každého prvoligového klubu, fanúšikovia zvolili otváraciu štvoricu v podobe Adam Paulíny, Dominik Laššo, Miroslav Olejník a Lukáš Hamráček. Elitná formácia Michaloviec má zloženie Marek Kolba, Lukáš Toma, Mário Róth a Jakub Linet.

Vstupenky na Zápas hviezd 2019 v Michalovciach je možno zakúpiť v sieti Predpredaj.sk, počas domácich zápasov Michaloviec alebo v predajni Ingema.

Zo Zápasu hviezd bude vysielaný live stream s komentárom na oficiálnej stránke Slovenského zväzu ľadového hokeja www.hockeyslovakia.sk.

 

Nominácie na Zápas hviezd 2019 v Michalovciach

 

Hviezdy ligy

Brankár: Erik Kompas
Obrancovia: HC Topoľčany Jozef Kováčik, Ľubomír Škápik, HK Martin Ján Tabaček, Juraj Ďurkech
Útočníci: HK Martin František Poliaček, Sergii Babynets, Ondrej Valo, HK Spišská Nová Ves Marek Nagy, HC Topoľčany Martin Kalináč, Ľubomír Vaškovič, Michal Kokavec, HC Topoľčany Michal Kluka
Tréner: HC OSMOS Bratislava Róbert Pukalovič

 

Nádeje ligy (do 23 rokov)

Brankár: Daniel Gibl
Obrancovia: Christián Michalčin, Dominik Trška, Dominik Hohl, Adam Kudrna
Útočníci: HK Martin Adam Paulíny, HC Topoľčany Dominik Laššo, HK Spišská Nová Ves Miroslav Olejník, Lukáš Hamráček, HC OSMOS Bratislava Kroni Musliu, Patrik Janáč, Nino Szalay, František Pulščák
Tréner: Milan Staš

 

Majster ligy – HK Dukla Ingema Michalovce

Brankári: Adam Trenčan, Tomáš Tkáčik
Obrancovia: Evgenii Kurbatov, Damián Novický, Daniel Hančák, Ladislav Hopkovič, Tomáš Valečko, Marek Kolba, Martin Bdžoch, Michal Korenko
Útočníci: Marek Mašlonka, Nikita Dvurechenskii, Matej Giľák, Vladislav Gavrik, Lukáš Toma, Mário Róth, Radovan Cútt, Erik Piatak, Tomáš Banovský, Samuel Chalupa, Igor Safaraleev, Vladislav Boiko, Jakub Linet
Tréner: Miroslav Chudý

Pozn.: V prípade zranení budú oslovení náhradníci.

 

Novinári, ktorí majú záujem akreditovať sa na Zápas hviezd St. Nicolaus 1. hokejovej ligy 2019, môžu tak urobiť do stredy (16. 1. 2019) na e-mailovej adrese redakcia@prvaliga.sk.

 


Fotogaléria